Barheini Nagydíj előrejelzés

Ismét Forma-1-es versenyhétvégéhez érkeztünk, ezúttal sivatagi száguldozás jön Bahreinben villanyfény mellett. 2. szabadedzést, időmérőt, és futamot villanyfény mellett kerül megrendezésre. 5,412 km hosszú a versenypálya 308,238 km hosszú 1 versenytáv, és 57 körből áll egy futam. Tavalyi futamot Charles Leclerc nyerte Ferrarival.

Javarészt napos idő várható, de szombati napon előfordulhat kisebb zápor a pálya környékén. Pénteken az első szabadedzés alatt derült idő lesz, 25 fok körüli hőmérséklettel. Pénteki második szabadedzés már villanyfény mellett kerül megrendezésre, ezért hűvösebb körülmények lesznek más tapadási viszonyokkal, az ég változóan felhős lesz.

Szombaton a harmadik szabadedzés alatt derült, gyengén felhős ég várható, és 26 fok körüli hőmérséklet várható, ez a szabadedzés nappali fényviszonyoknál tartják meg. Az időmérő edzés alatt gyengén felhős ég várható, immáron már villanyfényes viszonyok mellett, és hűvösebb aszfaltcsíkkal mint délutáni szabadedzés alatt, a hőmérséklet 24 fok körül alakul.

Vasárnap a futam alatt ami villanyfényes lesz változóan felhős ég várható, a hőmérséklet 25 fok körül lesz.

A versenyhétvégét az M4 sport élőben közvetíti Magyar idő szerint:

  1. Szabadedzés: Péntek 11:55
  2. Szabadedzés: Péntek 15:55
  3. Szabadedzés: Szombat 11:55
  4. Időmérő: Szombat 14:45
  5. Futam: Vasárnap 14:30