Melegedés: akár 20 fok is lehet!

A hét közepéig melegedés várható, majd újabb hidegfront!

Hétfőn a nap első felében borult ég lesz jellemző. Nyugaton még többfelé eshet az eső. A minimum hőmérséklet 5-7 Celsius fok között alakul. Napközben egyre inkább gomolyossá válik a felhőzet, és elszórtan kialakulhatnak záporok. A maximum hőmérséklet 9-12 Celsius fok körül alakul. A szél többnyire mérsékelt lesz. A nyugati területeken, viszont előfordulhatnak erősebb széllökések is. Késő délutántól egyre többfelé megszűnik a csapadék.

Melegedés
Kép:OMSZ

Kedden reggel néhol, napközben viszont egyre többfelé kialakulhatnak ismét záporok, illetve akár az ég is megdörrenhet. A minimum hőmérséklet 3-7 Celsius fok körül alakul, míg a maximum hőmérséklet 11-15 Celsius fok körül alakul. A szél, többnyire mérsékelt lesz. Sopron környékén, viszont előfordulhatnak erősebb széllökések is.

Nincs elérhető leírás.
Kép:OMSZ

Szerdán napos idővel indulhat a reggel, de napközben ismét gomolyosodás kezdődik. Főként a Duna-Tisza közén, illetve keleten alakulhatnak ki záporok, akár zivatarok. A minimum hőmérséklet 6-9 Celsius fok körül alakul, míg a maximum hőmérséklet 14-17 Celsius fok körül alakul. A szél mérsékelt lesz, viszont délnyugaton lehetnek erősebb széllökések is.

Nincs elérhető leírás.
Kép:OMSZ

Csütörtökön eleinte kevés helyen lehetnek záporok, majd délután záporokkal, zivatarokkal hidegfront érkezik!

Nincs elérhető leírás.
Ezen a napon lesz a legmelegebb! Kép:OMSZ

Borítókép:OMSZ