Számos jutalom és kedvezmény várja a Tiplino.hu portálon

A Tiplino.hu cashbackportál segítségével most sokkal kedvezményesebben vásárolhat a kedvenc webáruházaiban. Akár több ezer forintot is megspórolhat a cashbackkel, amely segítségével minden internetes vásárlásából pénzt szerezhet vissza.

Kedvezményes divat

Nem kell többé várnia a szezonális leárazásokra, ha kedvezményesen szeretne vásárolni. A Tiplinóval ugyanis minden vásárlásával spórolhat. Gardróbjára sürgősen ráférne egy frissítés? Nézzen be például az Orsay webáruházba, amely elsősorban elegáns női divatot kínál munkahelyre vagy akár ünnepélyes eseményekre is. A Tiplino több száz webáruházat kínál számos kategóriában, mint a divat, elektronika, hobbi, sport vagy drogéria. A széles kínálatban mindenki megtalálja azt, amit keres. Emellett különféle szolgáltatásokat is talál itt, mint amilyen a Randivonal társkereső. A Tiplino segítségével kedvezményesen használhatja a portál prémium szolgáltatásait.

Akciós újságok és kedvezményes kuponok

A spórolás másik remek módja az akciós újságok átlapozása bevásárlás előtt. A jó hír az, hogy ezeket is megtalálja a Tiplino oldalán. Böngéssze át például a Lidl akciós újságot, amelyben a tematikus hetek keretein belül minden héten más és más különleges termékeket talál az állandó kínálat mellett. Nemcsak élelmiszereket vásárolhat itt, hanem fogyasztási cikkeket, ruhákat, elektronikát, háztartási cikkeket és sok mást. A Tiplino kedvezményes kuponokat is kínál az egyes webáruházakba, amelyeket kombinálhat a cashbackkel is. Látogasson el rendszeresen a Tiplino portálra, ahol mindig a legfrissebb kedvezményes kuponok közül válogathat.

Spóroljon egyszerűen a Tiplinóval

A Tiplino.hu igazán felhasználóbarát, a tájékozódás az oldalon nagyon egyszerű. A webáruházakat kategóriákba osztva találja, ha azonban pontosan tudja, mit keres, használhatja a keresőt is. Minden webáruház profilján megtalálja a legfontosabb információkat, köztük a cashback pontos értékét is. A jutalom megszerzéséhez nincs más dolga, mint rákattintani a Vásárlás gombra, és a rendszer átirányítja a konkrét webáruházba. A rendelés további menete nem változik a szokásostól. Ennyi az egész, nincs benne semmi varázslat – ennyire egyszerűen spórolhat a Tiplino.hu cashbackportállal. Próbálja ki még ma!