FÁJ A HÁTA AZ ÜLŐMUNKÁTÓL? – A hátkímélő üléspárnának köszönhetően elbúcsúzhat a gerincfájdalomtól

Van megoldás a szabálytalan ülő testtartás okozta hátfájásra! 

Sokat ülsz székben? Mutatjuk, hogyan kerüld el a fájdalmakat!

A hosszú ideig tartó ülő munka vagy a korral kialakuló hátfájdalom rengeteg ember életét keseríti meg.

Nem mindegy, hogy milyen testtartásban töltjük el az átlagos napi 8-9 óra irodai elfoglaltságunkat.

A szabálytalan testtartás okozta hátfájdalom ennél rövidebb idő alatt is kialakulhat, szakértők szerint már napi 3-4 óra ülés is megterhelheti a gerincoszlopunkat. A nem megfelelő testtartás vagy a nem ergonomikus székek nagyon súlyos mozgásszervi szövődményekhez vezethetnek.

Mérnökeink olyan ülőpárnát fejlesztettek ki, amely különleges zselés bélésével képes megelőzni a rossz testtartás okozta gerinc- és hátproblémákat. 

Igen, ez valóban létezik, ez az Egg Sitter zselés ülőpárna!

Mostantól nem kell százezreket költenünk a home office idejére sem drága irodai fotelekre az otthonunkban, hiszen az EGG SITTER ZSELÉS ÜLŐPÁRNÁVAL bármely ülőalkalmatosságunkat kényelmes irodai székké változtathatjuk.

Lényege, hogy a testünkhöz igazodva veszi le a terhelés a hátizmokról és így a gerincet sem terheli!

Ezen felül nagy előnye az, hogy hordozható, tehát bárhova egyszerűen magunkkal vihetjük, legyen az a lakásunkban a másik szoba, vagy a munkahelyünk, vagy akár az autónkba is betehetjük, hogyha hosszabb útra készülünk.

Az EGG SITTER speciális hexagon-méhsejt szerkezetű kialakítása képessé teszi a benne levő zselés folyadékot arra, hogy a párnára nehezedő mechanikus energiákat a lehető leggazdaságosabban oszlassák szét és így órák múlva sem érezzük terhesnek az ülést.

Az oxigénáteresztő képességének köszönhetően pedig nem fogunk a legnagyobb nyári melegben sem beleizzadni. Méretei a standard 41×34 cm, amely a legtöbb szék méreteihez igazodik.

Az EGG SITTER hatalmas segítség a hátfájástól gyötrött hétköznapokban

Az EGG SITTER ülőpárnát mindenkinek ajánljuk, aki huzamosabb ideig kénytelen ülő helyzetben munkát végezni, vagy akinek már van kialakult mozgásszervi betegsége a gerincében vagy derekában.

Bemutató videó – nézd, mennyire jó rajta ülni!

Az EGG SITTER bármilyen széken alkalmazható

Bármilyen, de tényleg BÁRMILYEN ülőalkalmatosságon használható, legyen az

  • irodában,
  • autóban,
  • buszon vagy vonaton,
  • repülőgépen,
  • moziban vagy színházban,
  • iskolában,
  • sporteseményeken,
  • operában, egyéb koncerteken,
  • templomban.

Az ára most csak 3490Ft Forint és a huzatot ajándékba adjuk hozzá!

Az EGG SITTER használata garantáltan segít megelőzni a gerinc-, hát- és csípőproblémák kialakulását az egészen fiatal és akár az idősebb korosztályok számára is.

Az EGG SITTER használatával elbúcsúzhatunk az ülő unka utáni izomfájdalmaktól és testi fáradtságtól. Tegyen gerince és háta egészségéért, RENDELJE MEG MÉG MA, most szenzációs 3.490 Ft-os áron, ajándék huzattal az alábbi linkre vagy képre kattintva: