Facebook oldalunk

Időinfó-MetKép Ahol az Idő diktál!

Facebook csoportunk

MetKép->A ti csoportotok!

Partnereink

Az évek során sok barátot, és üzlettársat szereztünk, a legtöbbször pedig mindkettőt. Hogyan lettünk sikeresek? Mi a titkunk? Az, hogy jó partnerekkel dolgozunk, akik szívvel, lélekkel teszik a munkájukat, ahogyan mi is!
Most bemutatjuk őket, néhány szóban:

A Dekor Expressz a legrégebbi partnereink listájában. Sok éve segíti munkánkat, logónkat is ők újították fel. Jelenleg is több projectünkben közreműködnek, miközben piacvezetővé váltak a délnyugati régióban a dekorációs nyomtatványok, ruházati dekorok, és lézeres dekorálás terén.
Büszkék vagyunk, hogy velünk dolgoznak!

Partnereink 1

Az ADS INTERACTIVE csapatával március óta dolgozunk együtt, ezen idő alatt rengeteg jó ötletet, tanácsot kaptunk tőlük, megbízható, segíthttp://adsinteractive.hu/őkész partnernek, igazi szövetségesnek bizonyult, az elmúlt hónapokban, amikor a koronavírus miatt mindenki nehéz helyzetbe került.
Örülünk, hogy megtaláltuk őket, és ezzel a stabilitást is.

Partnereink 2

Az ELIN.hu kft. már egy éve biztosítja, hogy a weboldal mindig készen várja a látogatókat, mindezt kiváló minőségű szervereiknek, és állandóan hívható ügyfélszolgálatuknak köszönhetjük! Bár az alatt az egy év alatt, amióta együtt dolgozunk, rengeteg problémát kellett orvosolni, soha nem jelentett ez gondot, mindig készségesen álltak hozzánk, amit ezúton is köszönünk nekik!
Stabil, és biztos alapot adnak a további fejlődésünknek!

Partnereink 3

Az ember folyton új álmokat fogalmaz meg, tervet épít a jövőre, ki reálisabbat, ki egy kicsit merészebbet. Még ha nem is látszik mindig egyértelműen, valamennyi törekvésünk mögött megbújik egy közös cél: elérni, fenntartani a boldogságot. Ez az élet egyik legnagyobb kihívása, folyton megújuló feladat.

Partnereink 4
Partnereink 5

A Röviden független, kritikus híroldal, amely közérthető formában dolgoz fel az olvasók számára hiteles, fontos híreket, emiatt a jelentősebb időjárással kapcsolatos tudósítások is rendszeresen megtalálhatók rajta.