Facebook oldalunk

Időinfó-MetKép Ahol az Idő diktál!

Facebook csoportunk

MetKép->A ti csoportotok!

Holnapi időjárás

Holnapi időjárás, azaz milyen idő lesz holnap?

Holnap, 2021. 02. 22-én reggel többnyire derült, vagy gyengén felhős lesz az ég, a Dunántúlon kicsivel fagypont feletti értékekre, míg északkeleten néhány fokos fagyra számíthatunk. Kora reggel a nyugati, délnyuati szél, majd délelőttől az északnyugati légmozgás élénkül meg helyenként. Csapadékra nem kell számítani, de északon, az erősen ködös területeken ködszitálás, esetleg ónos ködszitálás előfordulhat.

Holnapi időjárás előrejelzés, 2021.02.22. hétfő-re. 
Reggel.

Napközben a párásság jórészt megszűnik, csak az Északi-középhegység északi völgyeiben maradhatnak sűrű ködfoltok. Az ország legnagyobb részén több órás napsütés várható, bár az északi országrészekben átmeneti felhősödés előfordulhat.
A hőmérséklet csúcsértékei jellemzően 8, és 16 fok között alakulnak, délnyugaton a magasabb, északkeleten az alacsonyabb értékekkel. A tartósan ködös területeken 6 fok körüli maximum hőmérsékletek várhatóak.

Holnapi időjárás előrejelzés, 2021.02.22. hétfő-re. 
Délután.

Kedden reggel is a hétfőihez hasonló hőmérsékleti viszonyok várhatóak, azonban már kiterjedtebb területeken kell párásságra, ködre számítani! A minimumok fagypont körül alakulnak, a Dunántúlon picivel fagypont feletti, északkeleten fagypont alatti értékekkel.
Az északnyugati szél napközben megélénkül, csapadék nem várható, csupán jelentéktelen ködszitálás lehet a tartósan párás, ködös tájaon.

Holnapi időjárás előrejelzés, 2021.02.23. kedd-re. 
Reggel.


Távolabbi kilátások>>Hosszútávú előrejelzés
Az előrejelzés elkészültét a DekorExpressz támogatta!

Segítsd Youtube munkánkat feliratkozással:

Szólj hozzá!