A legjobb késélező módszer, amit még biztos, hogy nem ismersz

A legjobb késélező módszer, amit még biztos, hogy nem ismersz

Csak néhány mozdulat és késeid ismét olyan élesek lesznek, mintha újak lennének!

NEM HITTÜK EL, hogy ez a késélező mire képes akár másodpercek alatt

Rengeteg termékkel foglalkoztunk az elmúlt évben és ezek közül rengeteg különleges termékkel találkoztunk már. Minden újdonságot gyermeki kíváncsisággal és örömmel vetjük alá a teszteknek, hiszen ez számunkra szenvedély és kikapcsolódás is egyben.

Nemrég HIHETETLENÜL MEGLEPŐDTÜNK, amikor kipróbáltuk a vadonatúj GYÉMÁNTBEVONATOS KÉSÉLEZŐNKET

Mielőtt megrendeltük volna a próbadarabokat, csak jó véleményeket olvastunk a termékről, de amikor kipróbáltuk, akkor nem hittük el, hogy tényleg lehet egy késélező ennyire hatásos és minőségi. A legkopottabb, 30 éves vajazó késből is képes volt filéző késeket megszégyenítő élességet kihozni.

Azonnal forgalomba is hoztuk ezt a csodaterméket és az első pár szállítmányt szinte azonnal elkapkodták!

gyémántbevonatos késélező gyémántbevonatának köszönhetően évek múlva sem fog elkopni, akármennyi tompa késsel is kelljen megbirkóznia ennek a csodaszerkezetnek.

Nem kell hozzá több óra élezés és nem kell hozzá semmilyen különösebb erőkifejtés sem

Egyszerűen húzzuk végig a kést néhányszor az eszköz erre kialakított részein és pár perc elteltével késünk már olyan élessé válik, mint új korában!

A különbség könnyen érezhető lesz. A mi késélezőnkkel megélezett kések minden felületet könnyedén hasítanak át, mintha csak kocsonyát szelnénk velük!

A 3 fázisú technológia sokkal hatásosabb késélezést tesz lehetővé, mint eddig bármelyik késélező a piacon.

  1. Az első fázis a gyémántszemcsékkel bevont fej által, a durva sérüléseket hivatott a késeken javítani.
  2. A második a wolfram fázis, amelyben a pengeélet a megfelelő V alakra lesz formázva
  3. A harmadik fázisban egy kerámiafej van elhelyezve, amely csillogóra polírozza a késünket, amely ellenállóvá teszi a kést érő fizikai behatásokkal szemben.

Hogyan kell használni a gyémántbevonatos késélezőt

Használata roppant egyszerű, csupán helyezzük a kést a megfelelő fázisba, ügyelve arra, hogy pengéje merőlegesen illeszkedjen a vájatba, majd határozott mozdulatokkal, a másik kezünkkel a szerkezetet megtámasztva húzzuk magunk felé, enyhén lenyomva, 4-6 alkalommal.

Élezés után öblítsük le és alaposan töröljük át a kést, a szemcséket borítsuk ki a vájatból. Az élező használata roppant egyszerű, fogása kényelmes, jobb és balkezesek egyaránt könnyűnek fogják találni a használatát.

Bemutató videó – nézd, mennyire jó vele élezni: 

Újítsd meg az őszi akciónkban a késeidet pillanatok alatt!

Elkopott a régi késéleződ, esetleg hatástalannak bizonyult vagy talán még nem is rendelkezel késélezővel? – Bármelyik eset is álljon fenn, ne habozz tovább, rendeld meg a vadonatúj, GYÉMÁNTBEVONÁSOS késélezőnket. Otthoni, munkahelyi és ipari körülmények között is garantáltan bizonyítani fog!

A konyhai munka soha sem volt ennyire egyszerű. Válj Te is a konyha Rambójává!

Most akciósan, 3990 Ft-ért rendelheted meg, amíg a készlet tart, az alábbi linkre vagy képre kattintva: