Kímélje a pénztárcáját és védje a környezetét a Kaufinóval

Ma már nem újdonság, hogy az akciós újságok segítségével jelentős összeget spórolhat meg, ha okosan vásárol. A szórólapok már évtizedekkel ezelőtt ott landoltak minden héten a postaládánkban. Ez már azonban a múlté, azóta eljött az elektronikus akciós újságok ideje. Mostantól nem kell keresgélnie az interneten, hiszen mindent megtalál egy helyen a Kaufino portálon.

Spóroljon a Kaufinóval

A Kaufino segítségével könnyedén spórolhat vásárlásai során. Ehhez nincs más dolga, mint rendszeresen ellátogatni a weboldalra, és átlapozni az aktuális akciós újságokat. Ez nem lesz nehéz, hiszen a Kaufino oldalán mindig a legfrissebb szórólapokat találja. Lapozza át például a Tesco akciós újságot, amelyben az élelmiszereken kívül kozmetikumokat, takarítószereket, játékokat, ruházatot és háztartási eszközöket is talál. Az Aldi akciós újság minőségi élelmiszereket kínál kedvező áron. Vásárolhat itt friss péktermékeket, hazai hús- és tejterméket, illetve laktóz- vagy gluténmentes, vegetáriánus és vegán termékeket is. A Kaufino kínálatában megtalálja a legnagyobb magyar áruházak akciós újságait, és ennél sokkal többet is.

Védje a környezetét a Kaufinóval

A Kaufinoval rengeteget spórolhat, van azonban egy másik előnye is. Napjainkban nem lehet elkerülni a környezetvédelem fontosságát, hiszen bolygónknak minden apró lépés számít. Mindannyiunk számára fontos kell, hogy legyen, hogy a lehető legkisebb mértékben szennyezzük a környezetünket és használjuk fel a természet forrásait. Ennek egyik módja a papíralapú hulladék csökkentése. Ön is bizonyára belegondolt már, hogy mennyi papír szükséges egy-egy áruház akciós újságainak kinyomtatásához. Ez azonban már a múlté, hiszen a legtöbb üzlet beszüntette a papíralapú szórólapok nyomtatását, és teljes mértékben átállt az elektronikus formára. Az összes szórólapot megtalálja a Kaufino oldalán, így mindent kényelmesen átlapozhat úgy, hogy közben a környezetét is védi.

Próbálja ki most a Kaufinót!

Ne várjon tovább, próbálja ki a Kaufinót most. A weboldal használata nagyon egyszerű, nincs mitől tartania. Keresgélhet kategóriák szerint, vagy használja a Kaufino böngészőjét. ĺrja be a keresett áruház nevét, és a rendszer kikeresi önnek az aktuális akciós újságokat. Használja a Kaufinót minden bevásárlás előtt, és meglátja, a pénztárcája is megköszöni majd.